Madplan

UGE 49

MANDAG D. 03.12.18

Fuldkornpasta (J spelt) med russisk hakke-køds-gryde (oksekød, porre, I). Grøntsager.

Vollkornnudeln (J Dinkel) mit Russischem Hacktopf (Rinderhack, Porre, I). Rohkostteller.

TIRSDAG D. 04.12.18

Kartoffler med spinat (I, J spelt) og røræg. Grøntsager.

Salzkartoffeln mit Spinat (I, J Dinkel) und Rührei. Rohkostteller.

ONSDAG D. 05.12.18

Forskellige slags pizza (J speltfuldkorn, I, 1, 12, M tun). Grøntsager.

Verschiedene Pizzen (J Dinkelvollkorn, I, 1, 12, M Thunfisch). Rohkostteller.

TORSDAG D. 06.12.18

Kartoffelmos (I) med laksespyde (M, F), gulerødder og ærter. Grøntsager.

Kartoffelpürre (I) mit Lachsspießen (M, F) und Möhren-Erbsen-Gemüse. Rohkostteller.

FREDAG D. 07.12.18

Kebab med: kalkun-gyros, brød (J hvede), zaziki (I), salat, agurk, tomater og hvidkål.

Döner mit: Putengyros, Brot (J Weizen), Zaziki (I), Salat, Gurke, Tomaten und Weißkohl.

 

UGE 50

MANDAG D. 10.12.18

Fuldkornpasta (J spelt) med ostesovs (I) og pesto. Grøntsager.

Vollkornnudeln (J Dinkel) mit Käsesoße (I) und Pesto. Rohkostteller.

TIRSDAG D. 11.12.18

Kartofler med hvidkålspudding (I, oksekød, svinekød). Grøntsager.

Salzkartoffeln mit Weißkohlpudding (I, Rind, Schwein). Rohkostteller.

ONSDAG D. 12.12.18

Grøntsagspaella. Grøntsager.

Gemüsepaella. Rohkostteller.

TORSDAG D. 13.12.18

Jule-middag: Svinesteg, kartofler, rødkål + dessert (I). Grøntsager.

Weihnachtsessen: Schweinebraten, Salzkartoffeln, Rotkohl + Nachtisch (I). Rohkostteller.

FREDAG D. 14.12.18

Tomatsuppe med bogstavnudler (J hvede) og boller (J spelt).

Tomatensuppe mit Buchstabensuppe (J Weizen) und Brötchen (J Dinkel).

 

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst