Madplan

UGE 24

MANDAG D. 10.06.19

LUKKET – HELLIGDAG

TIRSDAG D. 11.06.19

Lasagne. Grøntsager.

Lasagne. Rohkostteller.

ONSDAG D. 12.06.19

Fuldkornris med kalkun (I, J hvede), ærter, gulerødder og majs.

Vollkornreis mit Putengeschnetzeltes (I, J Weizen), Erbsen, Möhren und Mais.

TORSDAG D. 13.06.19

Sheperds Pie (oksekød, I). Grøntsager.

Sheperds Pie (Rind, I). Rohkostteller.

FREDAG D. 14.06.19

Fællesdag i Tydal.

 

UGE 25

MANDAG D. 17.06.19

Fuldkornpasta (J spelt) med porree-sovs (oksekød, I). Grøntsager.

Vollkornnudeln (J Dinkel) mit Hack-Porree-Sauce (Rind, I). Rohkost.

TIRSDAG D. 18.06.19

Kartofler og æg i sennepsovs (I J spelt, H). Grøntsager.

Salzkartoffeln mit Eier in Senfsauce (I, J Dinkel, H). Rohkostteller.

ONSDAG D. 19.06.19

Eblys (J hvede) og hjemmelavede fiskefrikadeller (M sølaks, G, I) og sovs. Grøntsager.

Eblys (J Weizen) und  Hausgemachte Fischfrikadellen (M Seelachs, G, I) und Sauce.  Rohkostteller.

TORSDAG D. 20.06.19

Kartoffelgratin (I, G) og kalkunschnitzel (G, J hvede). Grøntsager.

Kartoffelgratin (I, G) und Putenschnitzel (G, J Weizen). Rohkostteller.

FREDAG D. 21.06.19

Pandekager (G, I, J spelt) med æblemos og sukker-kanel.

Pfannkuchen (G, I, J Dinkel) mit Apfelmus und Zimt und Zucker.

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst