Madplan

UGE 11:

Mandag  d. 12.3.

Fuldkornpasta (J spelt), russisk-kød-gryde (oksekød, porrer, I). Grøntsager.

Vollkornpasta (J Dinkel), Russischer Hackfleischtopf (Rind, Porre, I). Rohkost.

Tirsdag d. 13.3.

Kartoffelsuppe vegetarisk eller med pølser.

Kartoffelsupper vegetarisch oder mit Würstchen.

Onsdag d. 14.3.

Fuldkornris med hønsefrikase (I, J spelt), ærter & gulerødder. Grøntsager.

Vollkornreis mit Hühnerfrikasse (I , J Dinkel), Erbsen & Möhren. Rohkost.

Torsdag d. 15.3.

Stuvede kartofler (med bechamelsovs og bacon, I, J, spelt), laks (F). Grøntsager.

Stovkartoffeln (Kartoffeln in Bechamelsauce mit Bacon, I, J, Dinkel), Lachs (F). Rohkost.

Fredag d. 16.3.

Ta’-selv-bord (G, M, laks, tun, makrel, 1, 12, J rug, hvede, I). Grøntsager.

Frühstücks-Buffet (G, M, Lachs, Thunfisch, Makrele, 1, 12, J Roggen, Weizen, I) Rohkost.

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UGE 12:

Mandag d. 19.3.

Fuldkornspaghetti (J spelt) med tomatsovs, tomat-mozzarella (I). Grøntsager.

Vollkornspaghetti (J Dinkel) mit Tomatensauce, Tomate-Mozzarella (I). Rohkost.

Tirsdag d. 20.3.

Mosede kartofler med svineschnitzler (J hvede, G) og brokkoli. Grøntsager.

Kartoffelstampf mit Schweineschnitzel (J Dinkel, G) und Brokkoli. Rohkost.

Onsdag d. 21.3.

Grøntsagspaella (fuldkornris, peberfrugt, ærter). Grøntsager.

Gemüsepaella (Vollkornreis, Paprika, Erbsen). Rohkost.

Torsdag d. 22.3.

Kartofler med persillesovs (J spelt, I) og ovnbagt sølaks. Grøntsager.

Salzkartoffeln mit Petersiliensauce (J Dinkel, I) und gratinierter Seelachs. Rohkost.

Fredag d. 23.3.

Pizza (J speltfuldkorn, I, 1, 12 M tun).

Pizza (J Dinkelvollkorn, I, 1, 12 M Thinfisch).

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UGE 13:

Mandag d. 26.3.

Fuldkornpasta (J spelt) med ostesovs (I) og pesto. Grøntsager.

Vollkornpasta (J Dinkel) mit Käsesauce (I) und Pesto. Rohkost.

Tirsdag d. 27.3.

Fuldkornris med boller i karry (I, G, J hvede, spelt). Grøntsager.

Vollkornreis, Rinderhackbällchen in Currysauce (I, G, J Weizen, Dinkel). Rohkost.

Onsdag d. 28.3.

Fish & Chips (Pomfritter med bagt sølaks). Grøntsager.

Fish & Chips (Pommes mit Seelachs in Backteig). Rohkost.

Torsdag d. 29.3.

Cornflakes, mysli, havregryn og mælk.

Cornflakes, Müsli, Haferflocken und Milch.

Fredag d. 30.3.

LUKKET – Langfredag / Karfreitag

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst