Madplan

UGE 3

MANDAG D. 14.01.19

Fuldkornpasta (J spelt) med spinat-laks-sovs (I, M). Grøntsager.

Vollkornnudeln (J Dinkel) mit Spinat-Lachs-Soße (I, M). Rohkostteller.

TIRSDAG D. 15.01.19

Kartofler med hvidkålsgryde med/og uden hakket oksekød. Grøntsager.

Salzkartoffeln mit Weißkohltopf (mit und ohne Hack). Rohkostteller.

ONSDAG D. 16.01.19

Fuldkornris med kalkun-kokos-carry-sovs (I, J hvede) eller sødkartoffel-kokos-jordnødde-sovs. Grøntsager.

Vollkornreis mit Puten-Kokos-Currysoße (I, J Weizen) oder Süßkartoffel-Kokos-Erdnuss-Soße. Rohkostteller.

TORSDAG D. 17.01.19

Kartoffelsuppe med/uden pølser (I, 1, 12) og brød (J hvede).

Kartoffelsuppe mit/ohne Würstchen (I, 1, 12) und Brot (J Weizen).

FREDAG D. 18.01.19

Ta’ selv bord ( J hvede, rug, M, makrel, laks, tun, G, I). Grøntsager.

Frühstücksbuffet (J Weizen, Roggen, M Makrele, Lachs, Tunfisch, G, I). Rohkostteller.

 

UGE 4

MANDAG D. 21.01.19

Fuldkornspaghetti (J spelt) med Carbonarasovs (I, 1, 12, G) og pesto. Grøntsager.

Vollkornspaghetti (J Dinkel) mit Carbonarasoße (I, 1, 12, G) und Pesto. Rohkostteller.

TIRSDAG D. 22.01.19

Fuldkornris med boller i karry (G, J hvede, spelt, I) og ærter. Grøntsager.

Fuldkornris mit Rinderhackbällchen in Currysoße (G, J Weizen, Dinkel, I) und Erbsengemüse. Rohkostteller.

MITTWOCH D. 23.01.19

Tomatsuppe med bogstavenudler og fløde (J hvede, I) og brød.

Tomatensuppe mit Buchstabennudeln und Sahnehäubchen und Brot (J Weizen, I).

TORSDAG D. 24.01.19

Kartofler med persillesovs og ovnbagt sølaks (I, J spelt og hvede). Grøntsager.

Salzkartoffeln mit Petersiliensoße und überbackenen Seelachs (I, J Dinkel und Weizen). Rohkostteller.

FREDAG D. 25.01.19

Cornflakes, mysli, havregryn og mælk (J byg og hvede).

Cornflakes, Müsli und Haferflocken mit Milch (J Gerste und Weizen).

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst