Madplan

UGE 40

Mandag d. 01.10.

Fuldkornpasta (J Speltfuldkorn) med ostesovs (I) og pesto. Grøntsager.

Vollkornnudeln (J Dinkelvollkorn) mit Käsesoße (I) und Pesto. Rohkost.

Tirsdag d. 02.10.

Kartofler med oksekødsgullasch (J spelt) og bønner.. Grøntsager.

Salzkartoffeln, Rindergullasch (J Dinkel) und grüne Bohnen. Rohkost.

Onsdag d. 03.10.

Helligdag – LUKKET!

Feiertag – GESCHLOSSEN!

Torsdag d. 04.10.

Kartoffelgratin (I, G) med laksefrikadeller M laks, J hvede, G). Grøntsager.

Kartoffelgratin (I, G) und Lachsfrikadellen (M Lachs, J Weizen, G). Rohkostteler.

Fredag d. 05.10.

Hønsesuppe (A) med brød (J hvede).

Hühnersuppe (A) und Brot (J Weizen).

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst