Madplan

Uge 49

Mandag d. 2.12.:
Pasta (J spelt) med ostesovs og pesto. Grøntsager.
Vollkornnudeln (J Dinkel) mit Käsesoße und Pesto. Rohkost.

Tirsdag d. 3.12.:
Kartofler med hvidkålsbudding (oksrkød, svinekød) J spelt, hvede (G). Veg. hvidkålssovs (I). Grøntsager
Salzkartoffeln mit Weriskohlpudding ( Rind, Schwein) (J Dinkel, Weizen, G) Veg. Weiskohlsoße (I). Rohkost.

Onsdag d. 4.12.:
Fulkornris med Kalkunkarrysovs (I) og ærter Veg.Kikærtersovs Grøntsager.
Vollkornreis mit Putencarrysoße (I) und Erbsen. Veg.Kichererbsencurry. Rohkost.

Torsdag d. 5.12.:
Tomatsuppe med bukstavenudler (J hvede) og fulkornsbrød. (J hvede, byg, rug, D, I)
Tomatensuppe mit Buchstabennudeln (J Weizen) vollkornsbrötchen (J Weizen, Gerste, Roggen, D, I)

Fredag d. 6.12.:

Uge 50

Mandag d. 9.12.:
Fuldkornsnudler (J spelt) med kødbollesovs (oksekød, G, J, hvede), Veg. Tomatpesto. Grøntsager.
Vollkornnudlen (J Dinkel) mit Hackbällchensoße (Rind, G, J, Weiten). Veg. Tomatenpesto, Rohkost.

Tirsdag d. 10.12.:
Veg. Roemos med pølser (I, 12) Veg. Æg (G) Grøntsager.
Veg. Rübenmus mit Wiener Würstchen (1, 12) Veg. Ei ( G). Rohkost.

Onsdag d. 11.12.:
Fuldkornris med hønsefrikasse ( J, spelt, I, A) ærter og gulerødder. Grøntsager.
Vollkornreis mit Hühnerfrikkasse ( J, Spelt, I, A) Erbsen und Möhren. Veg Gemüsesoße ( I ). Rohkost.

Torsdag d. 12.12.:
Grøntsagssuppe )A) Flerkornsbrød (J, hvede, byg, rug, D, I, Hørfrø)
Gemüsesuppe ( A )Mehrkornbrötchen (J, Weizen, Gerste, Rug, D, I . Leinsaat)

Fredag d. 13.12.:
Tag selv bord hvede, rug ) ( M, Tun, Makrel, Laks G, I ))
Frühstücksbuffet ( J, Weizen, Roggen, ) ( M Tuhn Makrele, Lachs, G, I)

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst