Madplan

Uge 04

Mandag d. 20.01.:
Fuldkornpasta med spinatsovs. (J spelt, I). Grøntsager.
Vollkornpasta mit Spinatsauce (J Dinkel, I). Rohkost.

Tirsdag d. 21.01.:
Kartoffelgratin med fiskefigurer (I, G, J hvede). Grøntsager.
Kartoffelgratin mit Fischfiguren (I, G, J Weizen). Rohkost.

Mittwoch d. 22.01.:
Fuldkornris, kyllingespyde/el. vegetarisk grøntsagscurry, karrysovs og jordnøddedip (F, I, J spelt, N). Grøntsager.
Vollkornreis, Hähnchenspieße/ oder vegetarisches Gemüsecurry, Currysoße, Erdnussdip (F, I, J Dinkel, N). Rohkost.

Torsdag d. 23.01.:
Kartofler med “Königsberger Klops”/el. vegetarisk æg-i-kryddersovs og ærter (G, I, J hvede, I). Grøntsager.
Salzkartoffeln mit Königsberger Klopse/oder vegetarisches Ei-in-Kräutersoße (G, I, J Weizen, I). Rohkost.

Fredag d. 24.01.:
Tomatsuppe med bogstavenudler, fløde-topping og flerkornsboller (J hvede, rug, byg og havre, I, D).
Tomatensuppe mit Buchstabensuppe, Sahnehaube und Mehrkornbrötchen (J Weizen, Roggen, Gerste, Hafer, I, D).

Uge 05

Mandag d.27.01.:
Fuldkornsnudler med porre-oksekøds-sovs/el. vegetarisk porre-sovs (J spelt, oksekød, I). Grøntsager.
Vollkornnudlen mit Porre-Hacksoße/oder vegetarische Porre-soße (J Dinkel, Rind, I). Rohkost.

Tirsdag d. 28.01.:
Pom’fritter med ketchup og mayonaise og hjemmelavede kyllingenuggets (G). Grøntsager.
Pommes Frites mit Ketchup und Mayonaise und hausgemachte Hähnchennuggets (G). Rohkost.

Onsdag d. 29.01.:
Grøntsagspaella. Grøntsager med dip (I).
Gemüsepaella. Rohkost mit Dip (I).

Torsdag d. 30.01.:
Kartoffelmos, paneret og stegt sølaksfilet med gulerodssalat (I, G, J hvede).
Kartoffelstampf, paniertes und gebratenes Seelachsfilet und Möhrensalat (I, G, J Weizen). 

Fredag d. 31.01.:
Cornflakes, mysli, havregryn og mælk (J hvede, byg, havre, I).
Cornflakes, Müsli, Haferflocken und Milch (J Weizen, Gerste, Hafer, I). 

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst