Madplan

UGE 5

MANDAG D. 28.01.19

Fuldkornpasta (J spelt) med tomatsovs og tomat-mozzarella (I).  Grøntsager.

Vollkornnudeln (J Dinkel) mit Tomatensauce und Tomate-Mozzarella (I). Rohkostteller.

TIRSDAG D. 29.01.19

Porre-oste-suppe med brød (J spelt).

Käse-Lauch-Suppe mit Brot (J Dinkel).

ONSDAG D. 30.01.19

Fuldkornris med hønsefrikasse (I, J spelt), ærter og gulerødder. Grøntsager.

Vollkornreis mit Hühnerfrikasse (I, J Dinkel), Erbsen und Möhren. Rohkostteller.

TORSDAG D. 31.01.19

Kartoffelgratin (G, I) med laksespyde (M, F). Grøntsager.

Kartoffelgratin (G, I) mit Lachsspiessen (M, F). Rohkostteller.

FREDAG D. 01.02.19

Forskellige slags wraps (J hvede, kalkun, M tun, I, G) og salat.

Unterschiedlich gefüllte Wraps (J Weizen, Pute, M Thunfisch, I, G) und Salat.

 

UGE 6

MANDAG D. 04.02.19

Fuldkornpasta (J spelt) med oksekøds-porre-sovs (I). Grøntsager.

Vollkornnudeln (J Dinkel) mit Rinderhack-Porre-Sauce (I). Rohkostteller.

TIRSDAG D. 05.02.19

Kartofler, spinat og røræg (I). Grøntsager.

Salzkartoffeln, Spinat und Rührei (I). Rohkostteller.

MITTWOCH D. 06.02.19

Fuldkornris med kylling i sur-sød-sovs (G, F, D, N). Grøntsager.

Vollkornreis mit Hühnchen in Süss-Sauer-Sauce (G, F, D, N). Rohkostteller.

TORSDAG D. 07.02.19

Vegetar roemos og wiener pølser (-1, 12). Grøntsager.

Vegetarisches Rübenmos und Wiener Würstchen (-1, 12). Rohkostteller.

FREDAG D. 08.02.19

Grøntsagssuppe med boller (J spelt, A).

Gemüsesuppe mit Brötchen (J Dinkel, A).

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst