Madplan

Uge 34

 

Mandag d. 19.08.:
Fuldkornpasta med ostesovs og pesto.
Vollkornnudeln mit Käsesoße und Pesto.

Tirsdag d. 20.08.:
Kartoffelmos med frikadeller og rødbeder.
Kartoffelstampf mit Frikadellen und Rote Beete. 

Onsdag d. 21.08.:
Grøntsagsgratin med ris.
Reisgemüseauflauf.

Torsdag d. 22.08.:
Kartofler og ovnbagt laks med persillesovs.
Salzkartoffeln und Seelachs überbacken mit Petersiliensoße.

Fredag d. 23.08.:
Græskarsuppe med eller uden kødboller og rundstykker.
Kürbissuppe wahlweise mit Hackbällchen und Brötchen. 

 

Uge 35

 

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst