Madplan

UGE 16

MANDAG D. 15.04.19

Fuldkornpasta (J spelt) med tomatsovs og tomat-mozarella (I).  Grøntsager.

Vollkornnudeln (J Dinkel) mit Tomatensauce und Tomate-Mozzarella (I). Rohkostteller.

TIRSDAG D. 16.04.19

Kartoffelbåde, schnitzel (G, J hvede) og falafler med dip. Grøntsager.

Kartoffelspalten, Schweineschnitzel (G, J Weizen) und Falafel mit Dip. Rohkostteller.

ONSDAG D. 17.04.19

Fuldkornris, kyllingespyde (F) og jordnøddesovs. Grøntsager.

Vollkornreis, Hähnchenspiesse (F) und Erdnussdip. Rohkostteller.

TORSDAG D. 18.04.19

Påskefrokost. (J rug, hvede, G, I, M)

Osterfrühstück. (J Roggen, Weizen, G, I, M)

FREDAG D. 19.04.19

Langfredag

Karfreitag.

UGE 17

MANDAG D. 22.04.19

Påskemandag.

Ostermontag.

TIRSDAG D. 23.04.19

Fuldkornpasta (J spelt) med ostesovs (I) og pesto. Grøntsager.

Vollkornnudeln (J Dinkel) mit Käsesauce (I) und Pesto. Rohkostteller.

ONSDAG D. 24.04.19

Kartofler med oksekødsgullasch (J spelt) og brokkoli.. Grøntsager.

Salzkartoffeln mit Rindergullasch (J Dinkel) und Brokkoli. Rohkostteller.

TORSDAG D. 25.04.19

Pizzabaguette ( J hvede, I).

Pizzabaguette (J Weizen, I).

FREDAG D. 26.04.19

Cornflakes, mysli, havregryn (J byg, hvede, havre) og mælk.

Cornflakes, Müsli, Haferflocken (J Gerste, Weizen, Hafer) und Milch.

Allergener / indholdsstoffer

A : Sellerie/-erzeugnisse
B : Weichtiere/-erzeugnisse
C : Schalenfrüchte (Nüsse)/-erzeugnisse
D : Sesam/-erzeugnisse
E : Schwefeldioxid/Sulvat
F : Soja/-erzeugnisse
G : Eier/-erzeugnisse

H : Senf/-erzeugnisse
I : Milch/-erzeugnisse
J : Glutenhaltiges Getreide
K : Krebstiere
L : Lupine (Lupinenmehl, -konzentrat, -proteine)
M : Fisch/-erzeugnisse
N : Erdnüsse/-erzeugnisse

1 : Konservierungsstoff
2 : Farbstoff
3 : Antioxidationsmittel
4 : Süssungsmittel Saccharin
5 : Süssungsmittel Cycamat
6 : Süssungsmittel Aspartam enth. Phenylalainquelle
7 : Süssungsmittel Acesulfam

8 : Phosphat
9 : geschwefelt
10 : chininhaltig
11 : coffeinhaltig
12 : Geschmacksverstärker
13 : geschwärzt
14 : gewachst